Introductie Oplossingsgericht coachen

Spreker Sergio van der Pluijm Inhoud Bij de oplossingsgerichte gespreksmethodiek richt je je vooral op de oplossing en de mogelijkheden in plaats van het probleem of de belemmeringen. Zo help je de gecoachte om eigen krachtbronnen aan te wenden om doelen te bereiken. Stap voor stap wordt je meegenomen in deze menslievende, positieve en krachtgerichte benadering. De theorie wordt telkens gebracht in kleine hapklare brokjes en wordt vaak in hetzelfde blokje nog ingetraind.

Opbrengst In 1,5 uur ontvang je een introductie in de oplossingsgerichte benadering waarna je zelf kunt bepalen of jij je hierin verder wil verdiepen.

Voor wie? Iedereen die professionele gesprekken voert over verandering.

Programma Deze workshop vindt dinsdag 28 mei online plaats.

19:30 Start workshop en interactieve uitleg 19:45 Zelf de oplossingsgerichte visie ervaren 20:15 Uiteen in groepen/werkvorm 21:00 Afsluiting Benodigde voorkennis Basale kennis van gespreksvoering en/of coaching is gewenst

Over de spreker Sergio is Algemeen Sociaal Wetenschapper en leerde motiveren en empoweren in een bijzondere context: de reclassering en het gevangeniswezen. In 2010 richtte hij Bureau Bewezen Effect op van waaruit hij breinvriendelijke trainingen verzorgt in coachmethoden waar wetenschappelijk bewijs voor is. Hij is auteur van de trilogie Coachen 3.0, waarvan deel 1 gaat over Motiverende gespreksvoering, deel 2 over Oplossingsgericht coachen en deel 3 over ACT.

Aanmelden: https://www.lbbo.nl/academie/introductie-oplossingsgericht-coachen
Waar en wanneer?

Titel
Introductie Oplossingsgericht coachen

Datum
2024-05-28

Locatie
online
Waar en wanneer?