Help, ik heb een thuiszitter (HB)

Als je kind niet naar school gaat...

Kun je in ieder geval wat steun gebruiken! Duizenden kinderen gaan onvrijwillig niet naar school in Nederland. Men vermoedt dat een derde van deze leerlingen hoogbegaafd is. Voor hen is het onderwijs vaak niet passend genoeg. Veel van deze leerlingen zijn "dubbel bijzonder" en hebben een diagnose zoals adhd, autisme of zware dyslexie.

Marleen en Sofie hebben jarenlange praktijkervaring met deze doelgroep en delen graag hun kennis over (tijdelijke) alternatieven voor school zoals Spirare, Digibende, Walhallab en Delta. We hebben veel van deze projecten persoonlijk bezocht en ook kennis van de procedures en de vergoedingen. We bieden je handvatten voor de zoektocht naar een passende plek.

Daarnaast geven we "gouden tips" in de omgang met dubbel bijzondere leerlingen én kunnen we informatie geven over hoe je constructief het gesprek met school aan kunt gaan.

Dit webinar is niet alleen geschikt voor ouders, maar ook heel waardevol voor intern begeleiders en verwijzers zoals zorgprofessionals.

Het webinar is van 20.00 tot 21.30 uur. Kosten 35 euro Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-help-ik-heb-een-thuiszitter-hb-850959531867
Waar en wanneer?

Titel
Help, ik heb een thuiszitter (HB)

Datum
2024-04-04

Locatie
Webinar door Juf Sofie
Waar en wanneer?