BPS-CONFERENTIE VOOR HOOGBEGAAFDE LEERLINGEN 2024

Op vrijdag 22 maart 2024 organiseert de Vereniging Begaafdheidsprofielscholen (BPS) de negende BPS-conferentie voor hoogbegaafde leerlingen in het voortgezet onderwijs. De voorgaande edities werden zeer gewaardeerd door leerlingen, docenten en de sprekers, met gemiddeld een 8.

WAT WILLEN WE MET DE CONFERENTIE? – De leerlingen een uitdagend, verrijkend en inspirerend programma bieden. Lezingen vormen een groot deel van het programma, we besteden ook aandacht aan de ontwikkeling van metacognitieve vaardigheden. We willen ook dat de leerlingen kennis kunnen maken met het hoger onderwijs, wetenschap en hoogbegaafde studenten. – De leerlingen verdiepende en/of verbredende kennis op vele gebieden aanbieden. – De leerlingen inzicht en inspiratie bieden als het gaat om wetenschap en beroepenmarkt, inclusief hun rol in de maatschappij van de toekomst. – Zorgen dat leerlingen elkaar ontmoeten. – Zorgen voor een boost in hun zelfvertrouwen door de – voor hen – niet-alledaagse manier van kennis en inzichten verwerven.

Link met meer informatie en om in te schrijven: https://talentstimuleren.nl/nieuws/2337-bps-conferentie-voor-hoogbegaafde-leerlingen-2024
Waar en wanneer?

Titel
BPS-CONFERENTIE VOOR HOOGBEGAAFDE LEERLINGEN 2024

Datum
2024-03-22

Locatie
Colour Kitchen Zuilen, Pr. Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht
Waar en wanneer?