Webinar Gelijke Kansen in de Week van de Hoogbegaafdheid

Cognitief talent wordt vaak nog niet herkend in leerlingen met een minder bevoordeelde achtergrond. Wat kan je daaraan doen? En hoe zorg je ervoor dat ze onderwijs kunnen volgen op een passend hoog niveau? Ontdek de antwoorden op deze en andere vragen tijdens ons webinar Gelijke Kansen in het (Hoog)begaafdenonderwijs tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid 2024.

Bureau Talent houdt zich op verschillende manieren bezig met gelijke kansen in het begaafdenonderwijs, in een academische werkplaats op een VO-school, als partner in het Erasmus+ project Equity in Gifted Education en in onderzoek. In dit webinar maak je kennis met de thema’s die een rol spelen bij gelijke kansen, beantwoorden we jouw vragen en stimuleren we je om ook bij te dragen aan gelijke kansen in het begaafdenonderwijs.

Datum: Woensdag 13 maart Tijd: 15:30 – 16:30 uur Locatie: Online Aanmelden via: info@bureautalent.nl https://bureautalent.nl/nieuws/571-meld-je-aan-voor-ons-webinar-gelijke-kansen-in-de-week-van-de-hoogbegaafdheid
Waar en wanneer?

Titel
Webinar Gelijke Kansen in de Week van de Hoogbegaafdheid

Datum
2024-03-13

Locatie
online
Waar en wanneer?