ECHA-conferentie 2022

SAMEN ELK TALENT VERSTERKEN - NEDERLANDSTALIG PROGRAMMA TIJDENS ECHA 2022 1 en 2 september 2022, World Forum Den Haag

Op donderdag 1 en vrijdag 2 september 2022 organiseert NTCN tijdens ECHA2022 een speciaal programma voor professionals en belangstellenden uit Nederland en Vlaanderen. Zet jij je met passie in op het gebied van begaafdheid, creativiteit en talentontwikkeling? Dan bieden deze dagen je volop inspiratie, verrijkende verdieping, waardevolle inzichten en (nieuwe) ontmoetingen met gelijkgestemde anderen. We hopen je deze zomer te mogen verwelkomen in Den Haag!

Je kunt dan de internationale en nationale keynotes bijwonen, zoals Matt Zakreski, Alexander Minnaert, Tessa Kieboom, Niamh Stack, Tijl Koenderink en Desirée Houkema.

En workshops en sessies van organisaties als SLO, CBO Talent Development, Novilo, Vereniging Begaafdheidsprofielscholen, IMAGE, POINT, NTCN, Talentissimo, Expertisecentrum Talent en Exentra.

Tijdens het Nederlandstalige programma laten we zien wat Nederland en Vlaanderen in huis hebben. Laat je ook inspireren door onderbouwde inzichten en ervaringen vanuit onderzoek en praktijk.

Het Nederlandstalige programma wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van OCW en de Gemeente Den Haag.

Over ECHA2022 Van 31 augustus tot en met 3 september 2022 organiseert NTCN in Den Haag de internationale, tweejaarlijkse, ECHA-conferentie. Centraal staat de ontwikkeling van mensen met een hoog ontwikkelpotentieel. Deskundigen, professionals en geïnteresseerden uit heel Europa en daarbuiten komen samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie Datum en tijd: donderdag 1 en/of vrijdag 2 september 2022, 09:00 – 16:30 uur Locatie: World Forum, Den Haag Kosten: 195 euro per dag (voor deelnemers aan het Nederlandstalige Programma wordt in het najaar van 2022 op tien locaties verspreid over Nederland een follow-up dag aangeboden). Een deel van de workshops zal op beide dagen te volgen zijn. Per dag zijn er andere keynotes.


Website: https://echa2022.org/nl/
Waar en wanneer?

Titel
ECHA-conferentie 2022

Datum
2022-09-01

Locatie
World Forum , Den Haag
Waar en wanneer?